Jordanië

Gratis reisinformatie & blogs over Jordanië

Laat je informeren

Reisinformatie

Slovenië wordt ook wel de verborgen parel in Europa genoemd. Het is misschien een land waar je nog niet veel over hebt gehoord, maar als je het aan ons vraagt dan zet je dit land maar snel bovenaan je bucketlist! De Julische Alpen, de Soča rivier, de wijnvelden in Brda, het havenstadje Piran, de meren van Bohinj en Bled maken dit een diverse bestemming vol variatie aan outdoor mogelijkheden. Slovenië is perfect voor een roadtrip met je eigen campervan, auto of huurauto. Zo ontdek je de mooiste plekjes in alle rust en vrijheid.

Laat je inspireren

Reisblogs Jordanië

Nog eventjes geduld, de reisblogs zijn nog in de maak! 😉

We helpen je graag op weg!

Handige sites
om je reis te plannen

Op onze reisblog maken we gebruik van affiliated links. Dit wil zeggen dat als je via deze links een aankoop doet, dat wij daar een kleine commissie van krijgen. Zonder extra kosten voor jou, een win-win dus! Zo help je ons bij het ondersteunen van onze reisblog.

juriancuypers-lissaboeren
Wil je ons steunen?

Bedankt om onze blog te lezen!

Met alle plezier delen wij onze reisverhalen, foto’s en video’s met andere avontuurlijke reizigers. Wie ons hiervoor graag wil bedanken of ons een zakcentje wil geven voor een volgende roadtrip kan ons hier trakteren op een koffietje.

Duizendmaal dank,
Jurian & Lissa

Scroll naar boven