Oostenrijk

Gratis reisinformatie & blogs over Oostenrijk

Laat je informeren

Reisinformatie

Oostenrijk is voor de meeste Belgen nog steeds het synoniem voor een wintervakantie, maar naast het winterseizoen is het ook in de zomer een hele fijne bestemming. Tijdens een roadtrip door Oostenrijk rijd je door prachtige landschappen. Het wegennetwerk is goed geregeld en er zijn verschillende iconische bergpassen waar je zeker eens gereden wil hebben omwille van de uitzichten. Oostenrijk is een land met verschillende klimaten die worden veroorzaakt door de vele hoge bergen. Tussen deze bergen vind je pittoreske alpendorpjes en kilometers aan wandelpaden! Het land biedt een perfecte combinatie tussen natuur, cultuur en indrukwekkende bezienswaardigheden.

Laat je inspireren

Reisblogs Oostenrijk

Nog eventjes geduld, de reisblogs zijn nog in de maak! 😉

We helpen je graag op weg!

Handige sites
om je reis te plannen

Op onze reisblog maken we gebruik van affiliated links. Dit wil zeggen dat als je via deze links een aankoop doet, dat wij daar een kleine commissie van krijgen. Zonder extra kosten voor jou, een win-win dus! Zo help je ons bij het ondersteunen van onze reisblog.

Als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Geen spam, beloofd, en je kan op elk moment weer uitschrijven.

juriancuypers-lissaboeren
Wil je ons steunen?

Bedankt om onze blog te lezen!

Met alle plezier delen wij onze reisverhalen, foto’s en video’s met andere avontuurlijke reizigers. Wie ons hiervoor graag wil bedanken of ons een zakcentje wil geven voor een volgende roadtrip kan ons hier trakteren op een koffietje.

Duizendmaal dank,
Jurian & Lissa

Scroll naar boven