Italië

Gratis reisinformatie & blogs over Italië

Laat je informeren

Reisinformatie

In Italië is er zoveel moois te ontdekken dat je er elk jaar op vakantie kunt gaan. Voor avonturiers zijn de Dolomieten de perfecte locatie om te hiken, klimmen of skiën. Het is een adembenemend bergparadijs in Noord-Italië met spectaculaire pieken, groene valleien en betoverende wandelpaden. Ontdek kunst en cultuur in steden zoals Rome, Florence en Venetië, waar je wordt getrakteerd op prachtige architectuur en historische bezienswaardigheden. Geniet van de weelderige landschappen van Toscane, de betoverende Amalfikust en het schilderachtige Gardameer. Welke reiservaring je ook zoekt, Italië biedt het allemaal!

Laat je inspireren

Reisblogs Italië

alpe di siusi seiser alm banner
Italië

Alpe di Siusi: de grootste bergweide van Europa

Wandeling naar een fotogenieke locatie in Alpe di Siusi tijdens de herfst met een beetje winterse magie!
We helpen je graag op weg!

Handige sites
om je reis te plannen

Op onze reisblog maken we gebruik van affiliated links. Dit wil zeggen dat als je via deze links een aankoop doet, dat wij daar een kleine commissie van krijgen. Zonder extra kosten voor jou, een win-win dus! Zo help je ons bij het ondersteunen van onze reisblog.

juriancuypers-lissaboeren
Wil je ons steunen?

Bedankt om onze blog te lezen!

Met alle plezier delen wij onze reisverhalen, foto’s en video’s met andere avontuurlijke reizigers. Wie ons hiervoor graag wil bedanken of ons een zakcentje wil geven voor een volgende roadtrip kan ons hier trakteren op een koffietje.

Duizendmaal dank,
Jurian & Lissa

Scroll naar boven