België

Gratis reisgids België: reisinformatie & blogs

Laat je informeren

Reisinformatie

België is een klein land, maar er is veel te ontdekken! Wandelen is één van de beste manieren om te genieten van de schoonheid van België. Er zijn kilometers aan wandelpaden die je door prachtige natuurgebieden leiden. Of je nu op zoek bent naar lange afstandswandeligen, leuke luswandelingen of GR-paden, België heeft het allemaal. Hou je meer van musea en unieke gebouwen? Dan zijn stedentrips naar Brussel, Gent, Antwerpen of Brugge een goede trekpleister voor jou. Als bierliefhebbers vermelden we ook graag even dat België een zeer uitgebreid assortiment aan speciaalbieren heeft. Zo zijn er verschillende abdijen waar je een wandeling kan maken, om nadien te genieten van een lekker biertje.

Laat je inspireren

Reisblogs België

schaatsen op natuurijs in belgie banner
België

Schaatsen op natuurijs in België

Dankzij de aanhoudende vrieskou de afgelopen dagen, konden we nog eens onze schaatsen bovenhalen om te gaan schaatsen op natuurijs.
blog nationaal park hoge kempen trail
België

Nationaal Park Hoge Kempen Trail

We nemen je graag mee op onze 4-daagse lange afstandswandeling van 110km in het prachtige Limburg.
We helpen je graag op weg!

Handige sites
om je reis te plannen

Op onze reisblog maken we gebruik van affiliated links. Dit wil zeggen dat als je via deze links een aankoop doet, dat wij daar een kleine commissie van krijgen. Zonder extra kosten voor jou, een win-win dus! Zo help je ons bij het ondersteunen van onze reisblog.

Als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in op
onze nieuwsbrief

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Geen spam, beloofd, en je kan op elk moment weer uitschrijven.

juriancuypers-lissaboeren
Wil je ons steunen?

Bedankt om onze blog te lezen!

Met alle plezier delen wij onze reisverhalen, foto’s en video’s met andere avontuurlijke reizigers. Wie ons hiervoor graag wil bedanken of ons een zakcentje wil geven voor een volgende roadtrip kan ons hier trakteren op een koffietje.

Duizendmaal dank,
Jurian & Lissa

Scroll naar boven