Over ons

Hi, wij zijn Lissa en Jurian!

Wij zijn een avontuurlijk koppel dat de wereld verkent met camera in de hand en avontuur in ons hart! Samen vormen we het perfecte team om de pracht van reizen vast te leggen en te delen. We willen dat onze blog een bron van inspiratie is en dat het onze lezers helpt om zelf op ontdekking te gaan en eigen reisverhalen te creëren.

jurian profielfoto

Over Jurian

Jurian, de fotograaf van ons duo, legt met behulp van zijn camera en drone alle beelden vast die onze socials en reisblog tot leven brengen.

Van adembenemende landschappen tot het documentereren van onze hikes, Jurian heeft oog voor het vastleggen van de essentie van elke bestemming. Het liefst maakt hij foto’s met een persoon in het landschap, een beetje als herkenningspunt voor wie er ooit zelf was of in de toekomst zal zijn.

Zijn passie voor visuele storytelling komt ook tot uiting in zijn werk als huwelijksvideograaf bij Jurography, waar hij liefdesverhalen in beeld brengt met een verhalende trouwvideo als eindresultaat.

Over Lissa

Lissa, met 7 jaar ervaring als grafisch vormgever en webdesigner, is ze de creatieve kracht achter de prachtige uitstraling van de reisblog en branding op social media. Haar artistieke visie zorgt ervoor dat alles pixel perfect is.

Maar Lissa is niet alleen bedreven in design, ze deelt dezelfde avontuurlijke geest als Jurian!

Geen uitdaging is haar te groot, of het nu gaat om het trotseren van een uitdagende via ferrata of het bereiken van een afgelegen bergtop. Ze gaat elke uitdaging aan!

lissa-profielfoto
Over ons

Onze missie

Samen delen we niet alleen adembenemende foto’s van onze avonturen, maar bieden we ook praktische reistips, verborgen pareltjes die we hebben ontdekt en persoonlijke ervaringen die we onderweg hebben opgedaan.

Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of net begint met het verkennen van de wereld, wij hopen met onze blog een bron van inspiratie voor je te zijn en dat onze verhalen je aanmoedigen om op pad te gaan.

Wil je ons steunen?

Trakteer ons
op een koffietje

Met alle plezier delen wij onze reisverhalen, foto’s en video’s met andere avontuurlijke reizigers. Wie ons hiervoor graag wil bedanken of ons een zakcentje wil geven voor een volgende roadtrip kan ons hier trakteren op een koffietje.

Duizendmaal dank,
Jurian & Lissa

Scroll naar boven