Spanje

Gratis reisinformatie & blogs over Spanje

Laat je informeren

Reisinformatie

Spanje is zoveel meer dan een vakantie aan de kust, ook als fervente wandelaar of fietser word je er goed in de watten gelegd. De bergen van Spanje zijn misschien minder bekend dan de Alpen, maar zeker niet minder mooi! Daarnaast heeft Spanje natuurlijk ook zijn geliefde Canarische eilanden. Ze bevatten een spectaculaire afwisseling aan landschappen. Van stranden en woestijngebieden tot bergketens en subtropische wouden. Als je het ons vraagt haal je uit een actieve vakantie in Spanje zoveel meer voldoening dan een weekje ‘zon, zee en strand’ op Ibiza.

Laat je inspireren

Reisblogs Spanje

top 5 roadtrip locaties in tenerife
Spanje

Top 5 roadtrip locaties in Tenerife

In deze blogpost kom je mijn top 5 plaatsen te weten voor een roadtrip op dit verrassende eiland.
We helpen je graag op weg!

Handige sites
om je reis te plannen

Op onze reisblog maken we gebruik van affiliated links. Dit wil zeggen dat als je via deze links een aankoop doet, dat wij daar een kleine commissie van krijgen. Zonder extra kosten voor jou, een win-win dus! Zo help je ons bij het ondersteunen van onze reisblog.

juriancuypers-lissaboeren
Wil je ons steunen?

Bedankt om onze blog te lezen!

Met alle plezier delen wij onze reisverhalen, foto’s en video’s met andere avontuurlijke reizigers. Wie ons hiervoor graag wil bedanken of ons een zakcentje wil geven voor een volgende roadtrip kan ons hier trakteren op een koffietje.

Duizendmaal dank,
Jurian & Lissa

Scroll naar boven