Duitsland

Gratis reisinformatie & blogs over Duitsland

Laat je informeren

Reisinformatie

Duitsland is werkelijk gezegend met een gevarieerd landschap en biedt voor elke type natuurliefhebber een schat aan prachtige bezienswaardigheden. Dit land, dat 33% van zijn oppervlakte wijdt aan beschermde natuurgebieden, is de thuisbasis van maar liefst 16 Nationale Parken waar zowel liefhebbers van bossen, bergen als wateren hun hart kunnen ophalen. Denk hierbij aan het Zwarte Woud, Nationaal Park Eifel, Nationaal Park Harz, Nationaal Park Sächsische Schweiz, … Waar je ook naartoe gaat, Duitsland zal je zeker betoveren met zijn prachtige landschappen en onvergetelijke ervaringen.

Laat je inspireren

Reisblogs Duitsland

embrace german nature bodensee pfronten
Duitsland

Reisvideo Bodensee & Pfronten

Op zoek naar een actieve vakantie dichtbij huis? Laat je inspireren door mijn reisvideo van Bodensee en Pfronten.
We helpen je graag op weg!

Handige sites
om je reis te plannen

Op onze reisblog maken we gebruik van affiliated links. Dit wil zeggen dat als je via deze links een aankoop doet, dat wij daar een kleine commissie van krijgen. Zonder extra kosten voor jou, een win-win dus! Zo help je ons bij het ondersteunen van onze reisblog.

juriancuypers-lissaboeren
Wil je ons steunen?

Bedankt om onze blog te lezen!

Met alle plezier delen wij onze reisverhalen, foto’s en video’s met andere avontuurlijke reizigers. Wie ons hiervoor graag wil bedanken of ons een zakcentje wil geven voor een volgende roadtrip kan ons hier trakteren op een koffietje.

Duizendmaal dank,
Jurian & Lissa

Scroll naar boven