Reisvideo Bodensee & Pfronten

Op zoek naar een actieve vakantie dichtbij huis? Laat je betoveren door de prachtige natuur van Duitsland, ofwel Embrace German Nature!

Je hebt de keuze uit maar liefst 18 UNESCO biosfeerreservaten, 16 nationale parken, 104 natuurparken en in totaal meer dan 375.000 kilometer aan wandel- en fietspaden. De overvloed aan opties kan tot keuzestress leiden, maar maak je geen zorgen, ik sta klaar om je te inspireren met mijn reisvideo! Ik ging op roadtrip door Bodensee en Pfronten, gelegen in de Duitse deelstaat Beieren en deed er een verscheidenheid van activiteiten.

Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Reisvideo Embrace German Nature

  Dus, wat denk je? Volgend jaar een reis naar Duitsland op de planning? 

  Actviteiten in Bodensee

  Activiteiten in Pfronten

  Working with Jurian is very uncomplicated. He implemented all our wishes and we are very happy with the video results. Again any time 😀
  Pfronten Tourismus
  Don't forget it...

  Pin it for later

  We helpen je graag op weg!

  Handige sites
  om je reis te plannen

  Op onze reisblog maken we gebruik van affiliated links. Dit wil zeggen dat als je via deze links een aankoop doet, dat wij daar een kleine commissie van krijgen. Zonder extra kosten voor jou, een win-win dus! Zo help je ons bij het ondersteunen van onze reisblog.

  Als eerste op de hoogte zijn?

  Schrijf je in op
  onze nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Geen spam, beloofd, en je kan op elk moment weer uitschrijven.

  juriancuypers-lissaboeren
  Wil je ons steunen?

  Bedankt om onze blog te lezen!

  Met alle plezier delen wij onze reisverhalen, foto’s en video’s met andere avontuurlijke reizigers. Wie ons hiervoor graag wil bedanken of ons een zakcentje wil geven voor een volgende roadtrip kan ons hier trakteren op een koffietje.

  Duizendmaal dank,
  Jurian & Lissa

  Scroll naar boven