Mediakit

Somewhere Outdoor

Een samenwerking met Somewhere Outdoor biedt jou de kans om je merk, bedrijf, product of regio in de kijker te plaatsen met professionele foto’s en/of video’s. Wij werken graag samen met bedrijven uit de reissector, bedrijven die outdoor-minded zijn, bedrijven die het buitenleven liefhebben. Ontdek hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen!

Meer info?

Aanvraag mediakit

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hi, wij zijn Jurian en Lissa! Een avontuurlijk koppel dat de wereld verkent met camera in de hand en avontuur in ons hart. Samen vormen we het perfecte team om de pracht van reizen vast te leggen en te delen. Onze reisverhalen delen we op een eerlijke en praktische manier, zowel op social media als op onze groeiende reisblog waarbij we werken met professioneel beeldmateriaal en SEO geschreven teksten. We willen dat onze blog een bron van inspiratie is en dat het onze lezers helpt om zelf op ontdekking te gaan en eigen reisverhalen te creëren.

Onze socials

volgers
0
25-34 jaar
0 %
weergaven per maand
0
kijktijd op YouTube
0 u

Onze reisblog

pagina weergaven per maand
+ 0
nieuwe bezoekers per maand
+ 0
BE & NL bezoekers
0 %
domain authority
volgens moz.com
DA 0
jurian profielfoto

Over Jurian

Jurian, de fotograaf van ons duo, legt met behulp van zijn camera en drone alle beelden vast die onze socials en reisblog tot leven brengen.

Van adembenemende landschappen tot het documentereren van onze hikes, Jurian heeft oog voor het vastleggen van de essentie van elke bestemming. Het liefst maakt hij foto’s met een persoon in het landschap, een beetje als herkenningspunt voor wie er ooit zelf was of in de toekomst zal zijn.

Over Lissa

Lissa, met 7 jaar ervaring als grafisch vormgever en webdesigner, is ze de creatieve kracht achter de prachtige uitstraling van de reisblog en branding op social media. Haar artistieke visie zorgt ervoor dat alles pixel perfect is!

Met haar in-house kennis van webdesign en SEO (Search Engine Optimization) leveren we goed geschreven blogposts in Google met de juiste zoekwoorden.

lissa-profielfoto
Scroll naar boven